Penumpang Bas PELIK Tiba² Terdengar Bunyi Aneh Dalam Bas. Apa Yang Sami Ini Lakukan Buat Penumpang TERGAMAM !

Penumpang Bas PELIK Tiba² Terdengar Bunyi Aneh Dalam Bas. Apa Yang Sami Ini Lakukan Buat Penumpang TERGAMAM…!

Seorang penumpang bas yang dalam perjalanan terkejut beruk bila tiba-tiba terdengar bunyi pelik dalam bas yang dinaikinya. Setelah puas mencari baru la dia tahu yang bunyi tu datang dari telefon bimbit seorang sami. Apa yang sami tu tengok buat ramai tergamam….

Penumpang Bas PELIK Tiba² Terdengar Bunyi Aneh Dalam Bas. Apa Yang Sami Ini Lakukan Buat Penumpang TERGAMAM !!! | Ahli agama sering dianggap suci, menjauhi perkara buruk, meninggalkan nafsu syahwat kerana bagi mereka kehidupan adalah untuk berdoa dan beribadat.
Kisah seorang netizen warganegara Thailand baru-baru ini yang dipetik dari laman web lobak merah membuatkan ramai orang hilang tanggapan sebegitu kepada tok sami.

“Ketika di dalam perjalanan menaiki bas menuju ke wilayah Nong Bua Lamphu, Wittawat Wonghajuk terdengar bunyi yang pelik.
Saya terdengar bunyi yang pelik. Ketika melihat sekeliling, saya ternampak seorang tok sami sedang memegang telefon bimbit.”
Bukan itu yang memeranjatkan Wittawat, tetapi tok sami itu ternyata sedang menonton video [email protected] secara terang-terangan di dalam bas tersebut! Malah, volume yang dipasang tok sami itu sangat kuat dan dia tidak menggunakan earphone sambil menonton video tersebut.

Loading...

Lebih memalukan lagi, tok sami itu memakai pakaian agamanya yang lengkap dan baru lepas mencukur rambut. Dia turut dilihat memakai cermin mata hitam sambil menikmati ‘hiburan’ yang ditontonnya itu.
Sambil meletakkan telefon itu di atas kerusi tempat duduk penumpang di hadapannya, dia fokus menonton dan tidak mempedulikan tindak balas serta reaksi orang lain di sekelilingnya.

Seorang penumpang wanita yang duduk di hadapan juga dilihat seperti tidak selesa dan memandang ke belakang untuk periksa apa yang berlaku, tetapi malangnya dia tidak dapat melihat apa yang ditonton tok sami berkenaan.
Mungkin dia jarang guna phone, so dia taktau yang orang lain dengar apa yang dia tonton dekat phone tu kan?

Nak tengok video yang penumpang rakam klik link bawah ni.

Sumber:- LobakMerah

LEBIH ARTIKEL TRENDING…

KEJAM…!!! Cuai Kerana Tinggalkan Anak 5 Tahun Seorang Diri Di Rumah. Apa Yang Jadi Lepas Tu Buat Ibu Ayah MENYESAL TAK SUDAH !!

Loading...

Sepasang suami isteri telah MENYESAL seumur hidup kerana telah membuat satu keputusan yang sangat cuai dalam hidup. Mereka telah meninggalkan anak mereka yg hanya berusia 5 tahun seorang diri dirumah tanpa pengawasan. Apabila balik mereka mendapati….MENANGIS !!!

Cuai Kerana Tinggalkan Anak 5 Tahun Seorang Diri Di Rumah. Apa Yang Jadi Lepas Tu Buat Ibu Ayah MENYESAL TAK SUDAH !!!| PASANGAN suami isteri terkejut besar apabila mendapati anak mereka berusia lima tahun mengoyak wang kertas bernilai 50,000 yuan (RM31,173) selepas meninggalkan kanak-kanak itu seorang diri di rumah di Qingdao, China.

Dalam kejadian 20 Mei lalu, People’s Daily Online melaporkan bapa kanak-kanak itu membawa wang kertas yang dikoyak itu ke bank untuk menukar dengan not baru namun diberitahu dia perlu menyambung not terbabit sebelum boleh ditukar. Menurut laporan itu, kanak-kanak berkenaan menemui wang kertas berkenaan dalam rumah dan ketika bermain, mengoyak not terbabit menjadi cebisan kecil.

Bapanya yang dikenali sebagai Gao adalah peniaga dan wang berkenaan adalah pinjaman daripada bank. Menurutnya, banyak not terbabit dikoyak menjadi cebisan kecil menyebabkan sukar untuk disambung. “Saya sudah berusaha menyambung selama dua hari, hanya berjaya menyambung beberapa keping. Sebahagian besar wang itu dikoyak kepada tiga cebisan, ada yang sampai belasan cebisan,” katanya.

Loading...

Sumber: HarianMetro…

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *